Home Izdvojeno POHVALNO Emilija iz ŠivaOne izrađuje i besplatno dijeli platnene maske za lice

POHVALNO Emilija iz ŠivaOne izrađuje i besplatno dijeli platnene maske za lice

PODIJELITE
Foto: Renato Glogovčan

U ovom teškom vremenu za sve nas, postoje oni ljudi koji su se odlučili dati sve što mogu kako bi pomogli drugima. Među njima je i Emilija Stankovska, vlasnica obrta za krojačke usluge ŠivaOna. Naime, Emilija besplatno dijeli platnene maskice za lice svima kojima su potrebne. Kako nam sama govori, strašno joj je teško i žao da smo se uopće doveli u ovakvu situaciju, ali pronašla je ovaj način da i ona nekako pomogne.

Materijale je mislila kupiti, ali ih je, sretnom situacijom dobila. “Ostala sam bez materijala i mislila sam ih kupiti, a dobila sam ih sasvim slučajno. Neki čovjek je valjda vidio na Facebooku, samo je došao i donio materijale. Sada ću ih raditi cijeli vikend.”

Foto: Renato Glogovčan

Šivati maskice neće sama već će joj u tome pomoći snaha i jedna gospođa. Kako nam kaže, do sada su joj po maskice dolazile različite generacije – majke s djecom, stariji, mladi. Do sada je napravila stotinjak maskica, a imat će posla i kroz cijeli vikend.

Od ponedjeljka možete doći po svoj primjerak, ali ovim putem apeliramo da se uz nošenje maski na licu držite i drugih propisanih mjera. Ujedno, potičemo solidarnost i napominjemo da besplatnu masku uzimate ako vam je potrebna i nemate drugu opciju. Ako želite, maskicu možete pokupiti radnim danom od 9 do 12 sati. Obrt se nalazi na adresi Zagrebačka 11.

“Žao mi je da to uopće moram raditi, da smo došli do toga. Meni reklama ne treba, nije mi zarada na prvom mjestu, ja sam ovo mogla naplatiti, ali ja samo želim pomoći.”, zaključuje draga Emilija.

Foto: Renato Glogovčan