Home Izdvojeno Poduzetništvo je kompetencija koja osobi omogućuje da uspješno vodi vlastiti život

Poduzetništvo je kompetencija koja osobi omogućuje da uspješno vodi vlastiti život

Vegora ujedinila snage s goričkim srednjim školama

PODIJELITE

S rečenicom u naslovu ravnateljice goričke gimnazije, završen je set radionica na temu intrapoduzetništva, organiziranih u sklopu Erasmus + projekta “Feenics“. Nositelj projekta, u Hrvatskoj, je gorička razvojna agencija “VE-GO-RA”, a radionice su namijenjene mladima kojima tek predstoji izazov života, poslovanja i poduzetništva.

Prilika je ovo bila za ujedinjavanje velikogoričkih snaga: Vegore, kao potporne agencije lokalnim poduzetnicima i obrazovnih ustanova koje pripremaju mlade generacije za poslovni svijet te gimnazije i srednje ekonomske škole. Radionice su organizirane u šest modula kroz koje su dvadesetak polaznika vodili: mr. Mirela Karabatić, profesorica na velikogoričkom Veleučilištu, dr.sc. Brankica Žugaj, ravnateljica goričke gimnazije i djelatnici Vegore.

Pokazni je ovo primjer uspješne lokalne suradnje na dodatnoj edukaciji i usmjeravanju mladih u poslovni svijet. Radionice su se održavale u prostorijama Velikogoričkog veleučilišta čime se dodatno nastojalo postići lokalnu sinergiju.

Više o projektu FEENICS možete naći na stranici ovdje.