Home Izdvojeno Počinju prijave za 24. Turopoljsku trku

Počinju prijave za 24. Turopoljsku trku

PODIJELITE

24. Turopoljska trka godine održat će se u nedjelju 13. ožujka u 10.30 sati u Parku dr. Franje Tuđmana. Trasa Turopoljske trke kreće u centru Grada prema Gradićima pa ide kroz Donju Lomnicu, Lukavec i kroz ista mjesta natrag do centra.

Okupljanje i prijave za učeničke trke započinje već u 8 sati ujutro. Od 10 sati kreću utrke, a prva je promotivna utrka osoba s invaliditetom u kolicima i zainteresiranih građana u duljini od 400 metara. Turopoljska trka otvara se u 10 i 20, nakon čega kreću polumaratoni, učeničke trke i proglašenja pobjednika.

U sklopu Turopoljske trke održat će se polumaraton, trka građana, trka kadeta, mlađih i starijih juniora te učenička trka u kategoriji od prvog do osmog razreda osnovne škole s početkom u 10.35 sati.

Turopoljska_trka (9)

Najboljima će biti dodjeljene novčane nagrade  na polumaratonskoj trci za ukupni poredak u muškoj i ženskoj kategoriji i to od 1 500 kuna za prvo mjesto do 300 kuna za peto mjesto. Uz to se nagrađuje i rekord staze polumaratona sa 500 kuna.

Najbolji trkači svih trka, njih troje, dobiti će zaslužene pehare. Prvih 80 trkača u svakoj kategoriji učeničke trke dobiva poklon majicu, a prva tri mjesta bit će nagrađena i odličjem. Svaki sudionik polumaratona i utrke građana dobit će finišersku medalju i poklon paket u kojem se nalazi majica sa otiskom motiva trke, hrana, osvježavajuće piće i promotivni materijali.

Turopoljska_trka01 (1)

Organizator će za natjecatelje osigurati svlačionice, tuševe i čuvanu garderobu. Suorganizatori 24. Turopoljske trke su Zajednica športskih udruga Grada Velika Gorica, Turistička zajednica Grada Velika Gorica, Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Gradsko društvo Crvenog Križa Velika Gorica i Stručni skup učitelja tjelesnog odgoja i zdravstvene kulture Grada Velika Gorica.

Kotizacija za polumaraton do 12. ožujka je 80 kuna, a na dan utrke 100 kuna. Za utrku građana kotizacija je 40 kuna, dok će na dan utrke iznositi 50 kuna. Na stranici Maraton kluba možete pronaći broj računa za uplatu kao i pravila.