Home Izdvojeno Počeli upisi u školu rukometa

Počeli upisi u školu rukometa

PODIJELITE

Ženski rukometni klub Udarnik počinje s trećom godinom rada te poziva sve djevojčice godišta od 2000. do 2010. da se upišu u školu rukometa. Trenutno u ŽRK Udarnik treniraju 44 djevojčice.

– Dovoljno je doći na trening u sportskoj opremi kao za tjelesni. Lopte su tu kod nas u klubu i dok je lijepo vrijeme imamo kombinirane treninge na otvorenome i u dvorani. Treninzi su uglavnom tri puta tjedno, uz natjecanja koja se odvijaju vikendom.-rekla je trenerica Martina Vugrinović.

Prvo okupljanje i prvi trening za generaciju 2000./2003. i 2004./2005. je danas, 22. kolovoza u 18 sati na Športsko rekreativnom centru Kurilovec.

-Ove godine imamo najviše natjecanja. Mislim da smo napravili dobar posao. Odlično je imati toliki broj djevojčica u klubu, u Gradu kao što je Velika Gorica gdje ima zaista veliki broj klubova i raznih sportova. – rekla nam je Martina Vugrinović.

ŽRK Udarnik organizira i školu mini rukometa za generaciju rođenu 2006. godine i mlađe. Suradnja s RK Vučići rezultirala je spajanjem njihovih mini rukometašica s najmlađim rukometašicama Udarnika. Škola mini rukometa s treninzima počinje početkom školske godine, točnije 5. rujna.

Dodatne informacije vezane za školu rukometa možete dobiti od trenerice Martine Vugrinović na broj 098 47 11 30 i web stranici www.zrk-udarnik.hr.