Home Izdvojeno Plesni klub Vega u Tešnju osvojio gotovo 50 medalja!

Plesni klub Vega u Tešnju osvojio gotovo 50 medalja!

"Postigli smo jako puno u samo par mjeseci. Nema veće nagrade od dječje sreće, a upravo to se dogodilo na ovom natjecanju."

PODIJELITE
sdr

Velikogorički plesni klub Vega ovog vikenda imao je što slaviti. Ove subote sudjelovali su na međunarodnom natjecanju u akrobatskom rock ‘n’ roll U Tešnju (BIH) na kojem je sudjelovalo preko četristo natjecatelja.

Velikogorički klub Vega predstavio se sa šest formacija i jednim plesnim parom, a s medaljama su se kući vratili – svi! “Ovo ne bi bila nikakva neobična stvar da velika većina ovih mladih sportaša nije počela trenirati krajem prošle godine, a ovo im je bilo prvo natjecanje. Oni stariji i iskusniji članovi su ostali doma pripremajući se za svjetsku scenu.”, govore iz kluba.

Zlatne medalje osvojili su formacija Magic (Emili Kovačević, Tonka Sertić, Katja Vrbanić, Sara Vaniček, Antea Ćelić, Andrea Šekerija, Jana Vodopić, Magdalena Vodopić), formacija Vegice (Ema Zeko, Korina Jurica, Ema Posavec, Mia Šoprek, Mia Zajec, Vita Tot, Nikolina Grbeša, Karla Bačurin) te formacija Sweet Beat (Marie Schmitz, Vana Dragosavljević, Tia Žužić, Bruna Pandža, Ana Vnučec, Kiara Jelić, Mara Pešut).

Srebrom su se okitili i Dora Sertić i Luka Caganić kojin plešu zajedno svega tri mjeseca te formacija Sweet Ladies (Lana Papić, Vita Papić, Tia Gašpert, Laura Krilčić, Anja Sečka, Iva Čičak, Tonka Valičević, Lucija Šimunović) kao i formacija Sugar Crush (Katija Mirčić Jukica, Paula Perković, Ema Hrvojević, Veronika Šoljić, Gabriela Šoljić, Matea Ćelić, Maja Juretić i Paola Sliško).

Formacija Rock Angels (Marta Boljat, Lucija Boljat, Gabrijela Babić, Vita Požega, Rebecca Katić, Klara Tretinjak, Katja Valičević, Valentina Krajina i Gabrijela Mujagić) osvojila je treće mjesto i broncu.

Za ovakve odlične rezultate natjecatelja zaslužan je trenerski tim koji čine Veronika Šipušić, Matea Posavec, Damir Zobec i Tomislav Odžić. “Postigli smo jako puno u samo par mjeseci. Nema veće nagrade od dječje sreće, a upravo to se dogodilo na ovom natjecanju.”, ponosno zaključuju.