Home Crna Kronika Pijan se sudario u Buševcu, uzeli mu vozačku

Pijan se sudario u Buševcu, uzeli mu vozačku

Za vikend su se dogodile tri prometne nesreće od čega dvije s materijalnom štetom i jedna s lakše ozlijeđenom osobom

PODIJELITE

Pojačane policijske patrole i ovoga vikenda na cestama, no to nije omelo 31-godišnjaka da u sebe stavi 1,98 promila alkohola i da bezbrižno sjedne za volan automobila. Srećom uhvaćen je oko 21:30 u Velikoj Gorici, no na nesreću stigao je prije toga sudjelovati u prometnoj nesreći s materijalnom štetom, sudaru dva osobna automobila u Buševcu, kod adrese Zagrebačka 53. Inače za vikend su se dogodile tri prometne nesreće od čega dvije s materijalnom štetom i jedna s lakše ozlijeđenom osobom.

Vozači koji su zatečeni pod utjecajem alkohola, izdani su im prekršajni nalozi, vozačka dozvola im je privremeno oduzeta i isključeni su iz prometa na 12 sati, dok su 2 vozača koja su imala veću koncentraciju od 1,50 g/kg smještena do 12 sati u posebne policijske prostorije do otrežnjenja.

Tijekom provođenja redovne vikend akcije i kontrole utvrđeno je 74 ciljana prekršaja i to: sedam prekršaja vozača vožnje pod utjecajem alkohola i 67 prekršaja nepropisne brzine. Utvrđena su i 22 ostala prekršaja iz domene prometa, a ukupno je utvrđeno 96 prometnih prekršaja.