Home Vijesti Pet zlata, srebro i bronca za Vegu

Pet zlata, srebro i bronca za Vegu

PODIJELITE

Za vikend je u Zaprešiću održano 31. prvenstvo u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem suse plesači iz svih klubova Hrvatske borili za titulu državnih prvaka. Odluku tko je najbolji donijela je sedmeročlana sudačka postava sastavljena od međunarodnih sudaca.

Članovi VEGE Vita Tot i Noa Goleš pobjednici su u kategoriji mlađih juniora 1(juveniles). Titulu prvaka Hrvatske osvojili su Ema Tot i Andrija Fabijančić u kategoriji starijih juniora (juniors). Lana Papić (SPK Vega) i Fran Lončar (ARRK MEGARock) su bili najbolji u seniorskoj C kategoriji. Tena Vrban i Ivano Bačurin zauzeli su peto mjesto.

U međunarodnoj kategoriji juniorskih formacija zlato je odnijela formacija Ghostbusters koju čine plesači iz Vege (Vita Tot, Ema Tot, Andrija Fabijančić, Lana Papić) i iz MEGARocka (Fran Lončar, maksim Mrkoci, Dan Pongrac, Anja Budrović, Filip Supanc, Petra Šember, Heorhii Tahaibai i Yelyzaveta Kaverina). Formacija Sugar Crush ( Ana Pejić, Nadia Điko, Leona Ostrež, Marta Petrović, Mia Gereš) osvojila je prvo mjesto u kategoriji formacija 4. U kategoriji ženskih juniorskih formacija naslov viceprvakinja nose djevojke iz formacije KING (Antonija Koleš, Petra Storić, Lana Papić, Emili Kovačević, Vita Papić, Vita Tot, Ema Tot, Dora Sertić, Tonka Sertić, Karla Bačurin i Sara Črnjak).

Djevojčice (Franka Mustapić, Gabrijela Babić, Julija Matić, Marta Kovačević, Julija Mijadžiković) iz male formacije 2 pod nazivom Vegice okitile su se brončanom medaljom.

Divasicama (Tonka Sertić, Karla Bačurin, Antonija Koleš, Emili Kovačević, Petra Storić, Dora Sertić i Sara Črnjak) je medalja izmakla za dlaku tako da su se ovo natjecanje završile na četvrtom mjestu.