Home Izdvojeno Ovog petka počinje Hellooo #1, dvodnevni festival na otvorenom

Ovog petka počinje Hellooo #1, dvodnevni festival na otvorenom

Velikogorički glazbenici, dobri rock klasici te uvijek neizostavni novi val uz druženje i zabavu

PODIJELITE

Ovog petka, 17. srpnja počinje prvi open air Hellooo #1 festival koji će održati u Velikoj Gorici na adresi Zagrebačka ulica 6. Trajat će dva dana, a na njemu će nas glazbenim poslasticama uveseljavati i velikogorički glazbenici.

Glazbeni festival će se održati u 2 dana, ulaz je besplatan, a ovo je program:

 17.srpnja
✭ DJ Hale – 17:30h
✭ Mel Camino – 19:30h
✭ Retrodukcija – 21:00h
✭ After party – DJ Sanja Pandurić – 23h

18.srpnja
✭ DJ Miki Veliki – 17:30h
✭ The Cleeks – 19:30h
✭ Cry Babies – 21:00h
✭ After party – DJ Sanja Pandurić – 23h

Organizatori su najavili novo ime na analognoj sceni, DJ Mikija Velikog koji radi selekciju glazbe bivše zemlje isključivo na pločama – vrti sve i svašta uz prefiks YU. Nađe se tu disco i funk glazbe, zatim synth popa i italo-disca, dobrih rock klasika te uvijek neizostavnog Novog vala. “Protresimo mozgove pozitivom. Razgibajmo se i lijevo i desno i gore i dolje dobrom glazbom i čagom, a za ostalo pobrinut će se Brico & Seka, Wonderink tattoo i Dobardan.”, navode organizatori.

Nastupat će i dobro poznati Band Retrodukcija. “Ova sedmorica mladića u najboljim godinama jednostavno ne znaju za lagano i sigurni smo da će i našu pozornicu dobro prodrmati. Obucite se prozračno i pripremite za kardio trening koji će vas nabrzinu dovesti u ljetnu formu, a mi ćemo se pobrinuti da osvježenja ne fali.”, navode.