Home Kultura OSS Buševec za Svetog Nikolu poziva na besplatnu predstavu “Dome slatki dome”

OSS Buševec za Svetog Nikolu poziva na besplatnu predstavu “Dome slatki dome”

Predstava će se održati u nedjelju, 4. prosinca

PODIJELITE

Ogranak Seljačke sloge Buševec poziva na kazališnu predstavu za djecu “Dome slatki dome” koja će se održati 4. prosinca u 11 sati. 

Predstava Dječjeg kazališta Dubrava nastala je po istoimenoj slikovnici Svjetlana Junakovića. Priča je to o malom mišu, a u našoj predstavi o maloj mišici, koja odluči negdje drugdje potražiti svoj novi dom. “Na svom putovanju u potrazi za novim domom, sreće različite životinje: pticu, sovu, majmuna, slona, devu, krokodila, pingvina. U dinamičnim scenskim situacijama, punim neočekivanih obrata, plesa i akrobatike, gledatelji otkrivaju kako žive različite životinje, koje ljudske osobine u njima prepoznajemo, kako doživljavamo svoj dom, što od njega očekujemo te konačno, hoće li se mišica na kraju vratiti svom toplom domu.”, opisuju organizatori.

Predstavu “Dome slatki dome” – Dječjeg kazališta Dubrava povodom Sv. Nikole poklanja Ogranak Seljačke sloge Buševec, a sve u sklopu programa Kultura za velike i male koji financijski podupiru Ministarstvo kulture i medija i Zagrebačka županija. Ulaz je slobodan.