Home Izdvojeno OSS Buševec oduševio svojom novom predstavom “Prodani dedek”

OSS Buševec oduševio svojom novom predstavom “Prodani dedek”

Za režiju je bila zaslužna Irena Rožić te, kako navode, po reakcijama publike izgleda da je pogodila "u sridu"

PODIJELITE
Foto: OSS Buševec

U ponedjeljak se u Domu kulture Buševec održala premijera predstave Pučkog kazališta Ogranka seljačke sloge Buševec pod nazivom “Prodani dedek”. Kako navode u objavi OSS-a Buševec, za premijeru se tražila karta više te su glumci oduševili publiku i nasmijali je do suza.

Autor predstave “Prodani dedek” je Anton Hamik, prijevod na kajkavski odradio je Vladimir Gerić, a obradu na Buševski Ivan Rožić-Nikole. Za režiju je bila zaslužna Irena Rožić te, kako navode, po reakcijama publike izgleda da je pogodila “u sridu”.

Foto: OSS Buševec

U glumačkoj i logističkoj ekipi bili su Nenad Lukić-Guta Gramzerk, Barica Kovačević-Jana, Gramzekova žena; Kristina Janjić-Nežika, njihova kćer; Saša Robić-Žiga, Gramzekov sluga; Dario Kovačić-Bartol Horvat; Marko Krumpak-Icek, Horvatov sin; Branka Rožić-Bucika, Horvatova sluškinja i Damir Brebrić-Dedek, Karmela Kos-kostimograf/šaptačica i Filip Rožić-majstor tona i svjetla.

U nadolazećem vikendu na kazališne daske u Buševcu stiže 26. smotra kazališnih amatera Zagrebačke županije gdje će te si moći izabrati neku od jedanaest odličnih predstava s područja naše županije. Uskoro donosimo više.