Home Izdvojeno OK Gorica ostala bez bodova u susretu 11. kola nacionalne lige

OK Gorica ostala bez bodova u susretu 11. kola nacionalne lige

PODIJELITE

Odbojkaški klub ‘Gorica’ izgubila je sva tri seta u srazu s aktualnim prvacima Hrvatske Odbojkaškim klubom Mladost Marina Kaštela iz Kaštel Lukšića. Zadnja utakmica 11. kola 1.A Nacionalne odbojkaške lige završila je rezultatom 23:25, 23:25, 18:25 u korist Kaštelana.

Goričani su počeli u drugačijem sastavu nego inače, zbog ozljede je Nikolaus morao pauzirati prvu ovogodišnju utakmicu. Iako gubitak sva tri seta možda izgleda poražavajuće, u obzir svakako treba uzeti i činjenicu da su u goste stigli višestruki prvaci Hrvatske.

– Rezultatom tj. porazom ne mogu nikad bit zadovoljan, no ako u obzir uzmemo da nam je sa suprotne strane stajao aktualni prvak Hrvatske te da je rezultat u prva dva seta bio vrlo tijesan dobrim dijelom zbog naše dobre i na momente odlične igre, mislim da ipak možemo biti svi zadovoljni večerašnjom predstavom. – rekao je Ivan Šulc, igrač i predsjednik OK Gorica.

Nakon prve polusezone stiglisu novi igrači koji bi trebali pripomoći klubu u nastavku sezone. Riječ je o Ivanu Oreškoviću, Mateju Martinku, Filipu Siliću, Mateju Bičviću, Matku Kulašu te Trpimiru Burčulu.