Home Izdvojeno OK Gorica organizira odbojkaški turnir

OK Gorica organizira odbojkaški turnir

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Odbojkaški klub Gorica, u suradnji s pastoralom sportaša Zagrebačke nadbiskupije, u subotu, 3. lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici organizira rekreativni mješoviti odbojkaški turnir “Gorica kup 2017”.

Riječ je o turniru koji će se igrati po već standardnim pravilima za mješovitu odbojku. – Svaka ekipa može prijaviti do 12 igrača i igračica, pri čemu moraju voditi računa da u postavi na terenu mogu biti najviše tri muška igrača – poručuju organizatori.

Prijave za turnir su u tijeku, a mogu se izvršiti pozivom na broj telefona 099 886 7434. Kotizacija iznosi 250 kuna po ekipi, a za najbolje ekipe osigurane su medalje i pehari.

– Na ovaj turnir smo se odlučili iz nekoliko razloga. Odbojka je jedan od rijetkih sportova koje mogu istovremeno igrati i žene i muškarci, i vjerujte mi, ponekad ti mješoviti dvoboji znaju biti napetiji i od nekih drugoligaških utakmica. Nadalje, htjeli bismo se ovim turnirom zahvaliti i našim vjernim navijačicama i navijačima te im omogućiti da barem sudjelovanjem na ovom turniru osjete čari infrastrukture koju, tijekom cijele sezone, koristi OK Gorica – poručio je trener Ivan Šulc.

Mješoviti karakter turnira predstavljaju i plakati crvene i plave boje kojima će organizatori nastojati motivirati što veći broj ekipa na prijavu na ovaj iznimno zanimljiv turnir.

Dodatne informacije možete naći na web stranicama OK Gorice ili na gore navedenom broju telefona.