Home Izdvojeno ODABERITE! Vikend bogat događanjima, evo što se nudi

ODABERITE! Vikend bogat događanjima, evo što se nudi

Od sijela u Kosnici do biciklijade, predstave i festivala plesa

PODIJELITE
U nedjelju u 20 sati je i festival plesa Sheraj pokret

Vikend u Velikoj Gorici, ne samo da nosi lijepo i sunčano vrijeme već i niz događanja u gradu i okolici koja nikako ne smijete propustiti. U subotu je biciklijada VG-ZG-VG, dašak folklora dolazi nam iz Kosnice ili Veleševca, a u nedjelju je festival #sherajPokret.

Evo točnog raspored, a vi odaberite što vas zanima:

SUBOTA, 14.9.2019

50 godina Košarkaškog kluba Gorica

Svečanost je u 11 u dvorani Gorica, a utakmice za prvo i treće mjesto na slavljeničkom turniru počinju u 15 sati u sportskoj dvorani.

Dan Općine Kravarsko

U 10:30 je polaganje vijenaca nakon čega je sveta misa, a slijedi svečana sjednica vijeća od 13 sati u domu kulture. Od 15 sati je sportski program.

Pjesmom i plesom kroz Veleševec

Kulturno umjetnički program u društvenom domu počinje uz 14 sati

VG-ZG-VG biciklijada

Start s Tuđmanca je u 15 sati, a s Gornjeg grada od 17:30, a zabavni program u Gorici starta u 19 sati. Za prijave kliknite ovdje.

Turopoljsko-Posavljačko sijelo

Tradicijsko kulturna manifestacija u Kosnici koja spaja Posavljake i Turopoljce. Početak je u 18 sati na nogometnom igralištu u Kosnici.

Tjedan francuskog filma u kinu Gorica

“Otisnuti se”, drama, od 18 sati

NEDJELJA, 15.9.2019.

Jaje, predstava Lutkarske scene „Ivana Brlić Mažuranić

Kad ne pojedete jaje koje vam je servirano za doručak, nego čekate da se iz njega izlegne pile, vjerojatno niste ni svjesni toga u kakvu se avanturu možete upustiti. Ulaznica je 25 kuna, predstava je namijenjena djeci 3+. Početak je u 17 sati na Sceni Gorica.

Festival plesa #SherajPokret

Početak je u 20 sati u Parku Franje Tuđmana, a nastupaju Plesni klub Megablast, Umjetnička škola Franje Lučića, ARRK Vega, udruga Traumatic Arts.

Tjedan francuskog filma kinu Gorica

“Zazie u metrou” od 18:30