Home Izdvojeno Od sutra nove projekcije u Kinu Gorica – animirani i akcijski filmovi

Od sutra nove projekcije u Kinu Gorica – animirani i akcijski filmovi

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Još danas na platnu goričkog kina možete pogledati filmove “Čuvari galaksije 2” i “The Circle”. Repertoar se mijenja već sutra. U goričkom kinu pogledati možete filmove “Oto, istraživač dubina” i “Kralj Arthur: Legenda o maču”.

“Oto, istraživač dubina” je animirani, sinkronizirani film koji je režirao Julio Soto Gurpide. – Godina je 2100., ljudi su napustili Zemlju, a kolonija ekstravagantnih bića još uvijek preživljava u najdubljem ponoru oceana. Deep, avanturistička hobotnica posljednja od svoje vrste živi dolje sa svoja dva bezuvjetna prijatelja: Evom, štreberskom i nespretnom ribom, i Alice, neurotičnom škampicom. Kada nesreća razori njihov dom, čuvar ponora, Kraken, poslat će Deepa i njegove prijatelje na opasan put u potragu za novim domom – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Pogledati ga možete svaki dan do utorka s početkom u 19 sati.

“Kralj Arthur: Legenda o maču” je akcijski, avanturistički film koji je režirao Guy Ritchie, a glavne uloge tumače Charlie Hunnam, Annabelle Wallis i Jude Law. Riječ je o modernoj verziji klasične priče o bezvremenskim legendama, kralju Arthuru i njegovom proslavljenom maču Excaliburu. – Vortigern je ubojica svojeg brata, tj. Arthurovog oca i otimač prijestolja. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. No, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti promijeni – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu svaki dan do utorka u 21 sat.