Home Vijesti Od sutra u goričkom kinu: Crna komedija i animirani film koji će...

Od sutra u goričkom kinu: Crna komedija i animirani film koji će oduševiti i roditelje i djecu!

Slijedi nam vikend za zaljubljene, a budući da je malo opcija kako i gdje provesti Valentinovo, mnogi bi se mogli uputiti upravo u - kino

PODIJELITE

Od sutra, pa sve do utorka, 16. veljače, na platno gradskog kina stižu dva nova naslova koje možete pogledati. Riječ je o sinkroniziranom animiranom filmu ‘Tvornica snova, koji će se prikazivati u 18 sati, te uspješnicu s poznatim glumačkim imenima ‘Njezinih pet minuta’, a koja će se prikazivati u 20 sati.

Tvornica Snova

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča koja ima puno toga za reći o obitelji, ali i magiji snova. Jedan od onih filmova koji jednako oduševljavaju i roditelje i djecu.
Minnin se život preokrenuo naglavačke kada su joj se u dom doselile tatina zaručnica Helena i njezina kći Jenny. Njezina je nova polusestra nepodnošljiva i Minna je radi toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svijet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima manipulirati. Ali miješanje u snove ljudi ima strašne posljedice i kad Minna jedne noći ode predaleko, Jenny se više ne može probuditi…

Njezinih pet minuta

U ovoj crnoj komediji, Sue Buttons, nedovoljno cijenjena supruga iz predgrađa, stječe slavu nakon što njezin suprug misteriozno nestaje. U pokušaju da produži svoju novopronađenu slavu, ona se nađe u bizarnim i urnebesnim situacijama, izmičući wanna be mafijašici, neumoljivoj lokalnoj policajki, svojoj polusestri koja je ujedno i novinarka u očajničkoj potrazi za dobrom pričom i pretučenom bratu svog supruga koji su svi krenuli otkrivati istinu o nestanku.

Zapratite sutra i facebook stranicu POU Velika Gorica, jer četvrtkom, kada obično izlaze novi naslovi, se za svaki od dva nova naslova dijele po dvije ulaznice!

Ulaznice za nove naslove već možete kupiti i putem webshopa POU VG, stoga svakako preporučujemo, budući da je broj mjesta ograničen, požurite. Slijedi nam vikend za zaljubljene, a budući da je malo opcija kako i gdje provesti Valentinovo, mnogi bi se mogli uputiti upravo u – kino!