Home Kultura Od danas u prodaji ulaznice za predstavu ‘Guja u njedrima’

Od danas u prodaji ulaznice za predstavu ‘Guja u njedrima’

Od danas možete kupiti ulaznice za predstavu GK Požega. Gledatelji će moći pratiti potpuno neočekivane smjerove, zaplete i rasplete triju žena kompleksnih i „pomaknutih" karaktera

PODIJELITE
Foto: POUVG/web

“Guja u njedrima” (“Snake In The Grass” 2002.) kazališni tekst poznatog i svjetski priznatog autora Alana Ayckbourna na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču.

Od danas, na blagajni Učilišta ili putem webshopa možete kupiti ulaznice za predstavu GK Požega, koja će se održati 26. siječnja s početkom u 20.00 sati u Dvorani Gorica.

U izazovnim glumačkim interpretacijama triju glumica (Ines Bojanić, Jasne Palić Picukarić i Hane Hegedušić), predstava na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču. Kroz crni humor i u duhu napetog psihološkog trilera, gledatelji će moći pratiti potpuno neočekivane smjerove, zaplete i rasplete triju žena kompleksnih i „pomaknutih” karaktera.

Nakon trideset godina, Anabela dolazi u obiteljski dom gdje živi njena mlađa sestra Miriam koja je cijeli svoj život ostala uz oca. Neposredno prije smrti otac je neočekivano ostavio cijelo nasljedstvo Anabeli. Alisa, njegovateljica pokojnog oca, ispriča joj kako je od Miriam dobila otkaz prije negoli je otac preminuo i tvrdi da je njena sestra ubila oca. Alisa prijeti i ucjenjuje kako će sve prijaviti policiji ukoliko joj se ne plati pozamašna svota novca kao kompenzacija za otkaz i šutnju. Dvije sestre, Anabela i Miriam, ujedinjuju se u odluci da pokušaju riješiti problem s ucjenom.

Cijena ulaznice: 60,00 kn

*Ulaz je moguć uz predočenje COVID potvrde za starije od 16 godina