Home Izdvojeno NOVI TAXI U GORICI Spustili smo cijene, uveli aplikaciju, kilometar po gradu...

NOVI TAXI U GORICI Spustili smo cijene, uveli aplikaciju, kilometar po gradu 7 kuna

Start je 10 kuna, s aerodroma je besplatna prtljaga. Po vas stižu na taxi stajalište, a vozila možete naručiti svaki dan na 8 do 20 sati.

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Stanovnici Velike Gorice i okolice od sad mogu uživati u blagodatima taxi vožnje koja je i po mjeri njihovog džepa. Otvorena je nova taxi udruga, Taxi Pro. Uveli su mobilnu aplikaciju za naručivanje vozila i spustili cijene. “Želimo našim sugrađanima pružiti kvalitetnu i povoljnu uslugu taxi prijevoza u kojoj putnici znaju cijenu unaprijed i svaki put da cijena za tu relaciju će biti ista. Sva naša vozila bit će označena jednako”, poručuju iz udruge.

Start gradske vožnje naplaćuje se 10 kuna, a dodatnih sedam plaćate za svaki kilometar. Isti start platit ćete ako idete sa Zračne luke Franjo Tuđman, no tu je svaki sljedeći kilometar 11 kuna, ali je prijevoz za vašu prtljagu potpuno besplatan, dok je za vožnje preko 50 kilometara moguć dogovor oko cijene s vozačem.

Po vas stižu na taxi stajalište, a vozila možete naručiti svaki dan od 0-24 h putem aplikacije ili od 8 do 20 sati na broj 099/ 7201- 841. Sve pohvale i kritike taksisti primaju na e-mail taxipro7777@gmail.com