Home Kultura Novi filmovi stigli su u Kino Gorica

Novi filmovi stigli su u Kino Gorica

PODIJELITE
foto: Dario Drvodelić

Večeras su u Kinu Gorica premijerno prikazana dva filma, animirani ”Ledeno doba:veliki udar” i igrana komedija ”On+Ona”.

Režiju za crtani film zajednički potpisuju Mike Thurmeie i Galen T. Chu. -Scratova potraga za odbjeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture i na putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.-opisali su kartko crtani film u Pučkom otvorenom učilištu.

Avanturističku komediju režirao je Claude Lelouch, a uloge su pripale Jeanu Dujardinu, Elsi Zylberstein i Christopheru Lambertu. -Antoine je svjetski poznati filmski skladatelj, ali i poznati ženskar. Sve će se to promijeniti nakon jedne noći provedene s Alice. Njihova se avantura lagano pretvara u ozbiljnu ljubavnu vezu. Poznati filmski skladatelj ubrzo poslovno odlazi u Indiju raditi glazbu za indijsku verziju filma Romeo i Julija. Tamo upoznaje suprugu francuskog veleposlanika i tu započinje nova avantura. – rekli su u POUVG.

Oba filma igraju narednih sedam dana odnosno do 20. srpnja. ”Ledeno doba:veliki udar” prikazuje se u 19 sati, a komedija ”On+Ona” u 21 sat.