Home Izdvojeno Nogometaši Gorice pripremaju se za gostovanje u Osijeku

Nogometaši Gorice pripremaju se za gostovanje u Osijeku

Želja je ponoviti pobjedu iz rujna

PODIJELITE

Nakon što je reprezentacija odradila svoje u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, nastavljaju se uzbuđenja u 1. HNL. Igrači Gorice, trenutno šestoplasiranog sastava, ovaj tjedan, točnije u petak od 16.30 sati, odlaze na megdan u Gradski vrt kod tamošnjeg Osijeka. Bit će to drugi put ove sezone da Goričani gostuju na ovom stadionu koji pamte po dobrome. Naime, podsjetimo, u rujnu prošle godine svladali su momčad Zorana Zekića s 1:0.

Ovo gostovanje je vrlo bitno, bolje rečeno, sljedeća tri kola koja će se odigrati u osam dana. Dosta toga će se odlučiti vezano uz borbu od drugog do šestog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Goričani igraju protiv izravnih suparnika u borbi za poredak od drugog do četvrtog mjesta, koje donose Europsku ligu u sljedećoj sezoni. Nakon utakmice u Osijeku, Gorica već u utorak od 16.30 sati dočekuje Lokomotivu, da bi četiri dana nakon toga ugostila Rijeku na Gradskom stadionu od 19 sati.

Raspoloženje u momčadi Sergeja Jakirovića, baš kao i cijele sezone, odlično je. Svi igrači su svjesni što donosi razdoblje ispred njih i odlučni su dati sve od sebe, a hoće li i koliko to biti dovoljno za najviše moguće dosege, ostaje vidjeti na travnjaku. Prvi je na redu Osijek, uz želju da se ponovi rezultat od prije šest mjeseci.

Goran Klobučarić