Home Najave NK Turopoljac u akciji: Donirat će sav prihod od ulaznica za malenog...

NK Turopoljac u akciji: Donirat će sav prihod od ulaznica za malenog sumještana Doriana

Pozivaju i one koji nogomet ne zanima da dođu i pomognu koliko mogu

PODIJELITE

Kad se u našem gradu skupe ruke i srca, doista se uključuju svi. Nakon koncerta Zakona šutnje s humanitarnim karakterom na kojem su prikupljana sredstva za malenog Doriana Pucekovića, sada će sredstva za njega prikupljati i NK Turopoljac Kuče. 

“Kad je potrebno, sportaši su uvijek tu, pokažu svoje plemenito i sportsko srce i uključuju se u akcije prikupljanja pomoći, a pogotovo ako se radi o djeci!”, govore iz Uprave kluba koja je odlučila sudjelovati u akciji.

Dorian Puceković ima četiri godine, njihov je sumještanin i boluje od spinalne atrofije mišića. Prijeko potrebno mu je dizalo kako ga njegovi roditelji Ines i Josip ne bi morali nositi na drugi kat. Veselo je i bistro dijete, ali bolest mu ne dozvoljava da bude pokretan kao druga djeca.

NK Turopoljac Kuče u akciju će se uključiti tako da će u sklopu 7. kola JŽNL u Kučama sav prihod od prodanih karata donirati upravo za malenog Doriana.Svi gledatelji koji će u nedjelju doći na utakmicu pozvani su donirati i više nego što je cijena ulaznice od 20 kuna, a u tu svrhu postavit ćemo kutiju na ulazu na igralište. Pozivamo i one koje možda nogomet ne zanima u toj mjeri da bi došli na utakmicu, neka dođu zbog plemenite svrhe ove akcije i pomognu koliko mogu, a sve za boljitak malog Doriana!”, pozivaju iz Kluba.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na utakmicu, malom Dorianu možete pomoći i donacijom na žiroračun HR0824840081135117097 te obavezno pod opis plaćanja navesti “Donacija za Doriana Pucekovića”.