Home Crna Kronika Nije se zaustavio na znaku ‘stop’ i prouzrokovao prometnu nesreću

Nije se zaustavio na znaku ‘stop’ i prouzrokovao prometnu nesreću

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 48-godišnji vozač kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice dok je 32-godišnja vozačica lakše ozlijeđena

PODIJELITE

Jučer, 3. siječnja 2022. godine oko 17 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 48-godišnjak. Upravljao je osobnim automobilom marke VW Transporter zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Zelenom alejom u smjeru zapada.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom 153. brigade HV, prošao je pored prometnog znaka „obavezno zaustavljanje – stop“ i ušao u navedeno raskrižje skrećući ulijevo, a da pritom iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Tada je na njegovo vozilo naletio osobni automobil marke Peugeot 208 sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja, a kretala se Ulicom 153. brigade HV u smjeru sjevera te je u raskrižje ulazila zadržavajući smjer kretanja – kazali su iz policije.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 48-godišnji vozač kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice dok je 32-godišnja vozačica lakše ozlijeđena te joj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Putnici iz osobnog automobila VW Transporter, 32-godišnjak i i 47-godišnjakinja su lakše ozlijeđeni, liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i kliničkoj bolnici Dubrava.