Home Crna Kronika Nestala još jedna ženska osoba iz Velike Gorice

Nestala još jedna ženska osoba iz Velike Gorice

PODIJELITE

Nakon što su gradski mediji i društvene mreže prethodnih tjedana pisali o nestaloj Mariji Kardum koja se udaljila s kućne adrese i od tada joj se gubi svaki trag, s područja Velike Gorice u posljednjih je mjesec dana nestala još jedna ženska osoba za kojom se još uvijek traga. Najnoviji nestanak bio je prošlog petka.

Radi se o Nevenki Grđan, 59-godišnjakinji koja se udaljila s prebivališta u Ulici dr. Jurja Dobrile (Cibljanica) prošlog petka, 14. veljače. Nevenka ima 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka je bila odjevena u crnu jaknu, plavu majicu, traperice i smeđe cipele. Inače nosi dioptrijske naočale. Kako je suditi po komentarima čitatelja koji su je prepoznali, Nevenka je prije više od 20 godina radila u knjižnici.

Druga ženska osoba o kojoj smo prvo pisali je maloljetna I.K.B. čije su informacije također bile na stranici Nestali.hr. Saznali smo informacije od obitelji kako je djevojka pronađena, no informacije nisu bile ažurirane.

Što se tiče slučaja Marije Kardum, nakon incijative građana i dugotrajne potrage, od obitelji nestale saznajemo da i dalje nema novih vijesti o slučaju. Za njom se i dalje traga.

U slučaju da imate informacije o navedenim osobama obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Iinformacije možete dostaviti i putem e-mail adrese  nestali@nestali.hr.