Home Najave ‘Neke nove fore u učenju’ u organizaciji Centra za djecu, mlade i...

‘Neke nove fore u učenju’ u organizaciji Centra za djecu, mlade i obitelj

Riječ je o programu namijenjenom učenicima od šestog razreda osnovne škole do prvog razreda srednje škole. Požurite jer prijave traju do 12. veljače!

PODIJELITE

Količina gradiva koju učenici moraju savladati tijekom svog osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja postaje sve veća, a ocjenjivanje sve rigoroznije. Društvo priznaje samo ‘izvrsnost’, zbog čega su mladi ljudi izloženi velikom pritisku. Kako bi im pomogli da se lakše nose s tim problemom u Centru za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica osmislili su program pod nazivom ‘Neke nove fore u učenju’.”

Program je namijenjen učenicama i učenicima od šestog razreda osnovne škole do prvog razreda srednje škole. Voditeljica programa je apsolventica studija psihologije, a sudjelovanje u programu je besplatno.

Cilj je upoznati školarce s različitim tehnikama učenja, kako bi se informirali o motivaciji, koncentraciji i pamćenju, te uostalom i primijenili neke od vještina, pri čemu je krucijalno za svakog đaka da se naučiti organizirati vlastito vrijeme i mjesto učenja.

Termin održavanja: petkom od 19:30 do 21:00 sati.

Požurite jer su mjesta ograničena, a prijave za pohađanje programa traju do sljedećeg petka, 12. veljače 2021. do 15:00 sati. Prijaviti se možete putem telefona 01 6231 734, na e-mail info@centar-dmo-vg.hr ili putem facebook stranice.