Home Zanimljivosti Neka Eiffelov toranj danas svijetli u hrvatskim bojama

Neka Eiffelov toranj danas svijetli u hrvatskim bojama

PODIJELITE

Za vrijeme trajanja Europskog prvenstva navijačima se nudi mogućnost da podrškom svojim reprezentacijama hastagovima (#) na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter, doprinesu da Eiffeloov toranj na jednu noć svijetli u bojama njihove zastave.

Na službenim web stranicama organizatora u svakom trenutku može se vidjeti aktualno stanje barometra s ‘hashtagovima’ svake reprezentacije, no ukupan broj glasova nije ključan da bi Eiffelov toranj svijetlio u bojama naše reprezentacije.

Glasovi koji se gledaju su oni na dan igranja reprezentacije. Ono što svi Hrvati mogu učiniti i pomoći da Eiffelov toranj zablista u kockicama je danas po društvenim mrežama stavljati hashtag #CRO na objave i komentare. Trenutni konkurenti na društvenim mrežama su nam Italija, Švedska, Češka, Španjolska i Turska. Trenutno smo drugi po redu s 14.1% glasova, a ispred nas je samo Turska s 58.2%.

Glasanje traje još nešto više od 13 sati. Gdje god stignete, stavljajte #CRO po svim društvenim mrežama, bilo to u komentare ili u objave. Neka Hrvatska danas pobijedi i na terenu i društvenim mrežama.