Home Izdvojeno Navijači pokvarili doživljaj, HNK Gorica razmišlja o zabrani točenja alkohola

Navijači pokvarili doživljaj, HNK Gorica razmišlja o zabrani točenja alkohola

PODIJELITE

Rezultatom 1:0 Gorica je u subotu izgubila na domaćem terenu.  Obje momčadi istrčale su bez nekoliko ozlijeđenih ili kartoniranih igrača.

Gorica je bolje otvorila u početku, ali Peričić ne koristi veliku priliku u 11. minuti kada se našao na svega 3-4 metra pred gostujućim vratarom koji mu brani udarac.

U drugom poluvremenu Zagreb je krenuo agresivnije. Prvo u 48. minuti Stepčić gađa gredu iz slobodnog udarca, a nakon samo 5. minuta Jurendić je zabio i jedini gol za Zagreb.  Gorica je u nastavku pokušala pritisnuti, no završilo je samo žutim kartonom Abuselyana.

– Nažalost, uvijek postoje pojedinci koji uz alkohol iskažu želju za samoisticanjem pa onda svojim primitivnim ponašanjem pokvare sve ono što je u stvari gorička publika. Kako im ovo nije prvi put, izvršni odbor će u ponedjeljak ozbiljno razmotriti neke od opcija poput one da ubuduće istočna tribina bude otvorena samo za gostujuće navijače ili zabranu točenja svih alkoholnih pića pa i piva za vrijeme svih sportskih događanja ubuduće – poručili su iz Gorice.