Home Najave NAUČITE SNIMATI I OSVOJITE NAGRADU: Record team poziva na video radionice

NAUČITE SNIMATI I OSVOJITE NAGRADU: Record team poziva na video radionice

Radionice će se sastojati od predavanja o fotografiji i videu te rada s polaznicima na usavršavanju njihovih vještina

PODIJELITE
Foto: Record team Velika Gorica

Ako vam je dosta samo fotografija na vašim društvenim mrežama i želite se malo okušati u izradi videa, mladi iz Record teama Velika Gorica mogu vam u tome pomoći. Naime, u suradnji s GAS-om organiziraju foto-video radionicu na temu snimanja videa.

“Plan je kroz nekoliko termina educirati mlade o snimanju videa, a potom na kraju svega napraviti projekciju radova polaznika te nagraditi autora pojedinca ili voditelja grupe polaznika, za najbolji video rad jednom GoPro Hero7 Silver akcijskom kamerom.”, najavljuju organizatori. Tako je, dobro ste pročitali, najbolji na radionici osvojit će bogatu nagradu kako bi i dalje mogao nastaviti usavršavati svoje znanje.

Cilj je poticanje kreativnog pristupa

Radionice će se održavati u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u 19:15 sati. Projekt je ostvaren zahvaljujući financijskim sredstvima grada Velike Gorice.

Cilj programa jest kroz teoretska predavanja i praktičan rad sadašnje i buduće videografe te one koji to žele postati potaknuti na kreativan pristup oblikovanju kulturno ambicioznijih audiovizualnih sadržaja. “Dobrodošli su svi koje zanima snimanje i fotografija, bilo to za YouTube video vlogove ili filmsko stvaralaštvo, a minimalni uvjeti su da osoba običnim mobitelom može snimiti video. Naravno, svi oni koji imaju neku foto/video opremu, laptop i slično slobodni su da iste ponesu na radionice.”, dodaju iz Record Teama.

Radionice će se sastojati od predavanja o fotografiji i videu, rada s polaznicima na usavršavanju njihovih vještina snimanja i fotografiranja, prikazivanja novih metoda fotografiranja i snimanja, obrade i montaže audiovizualnih sadržaja, prezentacije foto i video opreme te osmišljavanju ideja za snimanje filma.

Broj polaznika ograničen je na 40 pa je važno da se čim prije prijavite. Ako to želite učiniti, možete na OVOM LINKU. Važna napomena je i, ako želite osvojiti GoPro, da je dolazak na sve termine obavezan. Prijaviti se možete pojedinačno ili kao tim, ovisno o tome s kim ćete snimati svoj video uradak. Prvi dio programa počinje već 13. siječnja, a cjelokupan plan možete pronaći na OVDJE..