Home Zanimljivosti Naučite kako agresiju pretvoriti u vlastitu snagu

Naučite kako agresiju pretvoriti u vlastitu snagu

PODIJELITE

Večeras od 18 do 20 sati u Dvorani Galženica održat će se radionica integrativne tjelesno-orijentirane terapije ”Agresija – nasilje ili vlastita snaga?”.

-Od najranije dobi govore nam da se ne ljutimo, da ne budemo zločesti, da ne skačemo, ne divljamo i da kasnije ne radimo gluposti. U školama nas uče da se ne deremo, ne svađamo, ne tučemo, ne suprotstavljamo profesorima i uglavnom da budemo mirni u tijelu, a da naš um radi. Kroz ovu radionicu iskustveno ćete upoznati osnove teorije i prakse koje se koriste u tjelesno-orijentiranoj terapiji.-kažu organizatori iz Centra Meleta iz Zagreba uoči današnje radionice.

Radionica se sastoji od predavanja i iskustvenih vježbi, gdje ćete za svoje istraživanje imati siguran prostor uz vodstvo i podršku terapeuta. Voditeljice su Tamara Sertić i Matea Blažević. Ovo je već druga radionica koja se održava u sklopu izložbe ”Svatko stoji u svjetlu drugoga”. Radionica je besplatna uz prethodnu prijavu, a prijaviti se možete na mail centar.meleta@gmail.com ili mob 099 7028 389 (Tamara) ili na galzenica@gmail.com.