Home Vijesti Naučite izrađivati origami poklon kutijice

Naučite izrađivati origami poklon kutijice

PODIJELITE

Sve što trebate da biste izradili prekrasnu poklon kutijicu su ukrasni papiri, perlice, čipke, cvijeće, gumbići, komadići svega i svačega, šljokice i razni materijali iz prirode. Kako je izraditi možete naučiti već sutra na radionici ‘Četrti četrtek’. Voditeljica radionice Jagoda Andreić polaznicima će pokazati kako izraditi romantičnu, darkersku, steampunk ili ekološku kutijicu koja će svakom poklonu dodati notu profinjenosti.

– Dio materijala je osiguran, a dio možete donijeti i sami. Donesite baš sve što vam pada na pamet, a čime bi ste mogli ukrasiti kutijicu po svom izboru. Polaznici će također imati priliku saznati ponešto o vještini scrapbookinga, odnosno oblikovanja malih, osobnih knjižica uspomena, u čemu je gospođa Jagoda prava majstorica – poručili su organizatori.

Četrti četrtek omogućuju nam volonteri iz Tranzicijske grupe Velika Gorica koji jednom mjesečno organiziraju i vode radionice razmjene vještina. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a znanja koja možete steći neprocjenjiva.

Radionica će se održati sutra od 18 sati u Središnjem odjelu za odrasle Gradske knjižnice.