Home Izdvojeno Naučite kako biti sami svoji nutricionisti

Naučite kako biti sami svoji nutricionisti

Organizirane radionice pametne prehrane za odrasle pod stručnim vodstvom nutricionistice Hrvojke Becker kreću 21.ožujka u prostorijama POUVG-a

PODIJELITE

Zdrav duh u zdravom tijelu! Svi težimo zdravoj i uravnoteženoj prehrani koju često ne možemo uklopiti u svakidašnji užurbani raspored koji nam ne dopušta da se pravilno hranimo. Podliježemo različitim dijetama koje ne daju rezultate zbog nedostatka vremena ili motivacije. Želite tome stati na kraj i naučiti kako se pravilno hraniti i izgubiti nakupljene kilograme bez straha od njihovog vraćanja?

POUVG ima pravu stvar za vas! Radionice pametne prehrane za odrasle koje se održavaju pod stručnim vodstvom nutricionistice, inženjerke prehrambene tehnologije i konzultantice za pravilnu prehranu, Hrvojke Becker kreću od 21. ožujka, s početkom u 19 i 30 sati, na prvom katu prostorija, na adresi Zagrebačka 37.

Hrvojka Becker, ujedno i urednica portala www.zdravaprehrana.info će na radionicama govoriti o uzrocima i posljedicama prekomjerne težine i objasniti kako najbolje kombinirati namirnice za postepen gubitak tjelesne težine kombinacijom pravilne prehrane i tjelovježbe za ukupno poboljšanje zdravog načina života.

Radionice se održavaju u trajajnju od 90 minuta jednom do dva puta mjesečno, dok cijena jedne radionice iznosi 60 kuna.

Radionice pametne prehrane uključuju teorijski dio, praktični dio u kojem će polaznici sami osmišljavati jelovnike i savjetovanje o kupnji zdravih namirnica bez velikih troškova, kako potaknuti čak i djecu da se zdravije hrane i kako se najbolje pokrenuti na fizičku aktivnost. Svaki polaznik će također imati priliku proći mjerenje i analizu tjelesnog sastava na medicinski točnoj i preciznoj dijagnostičkoj vagi u potpunoj diskreciji i mogućnost razgovora tijekom savjetovanja.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem telefona na broj 01 6259 806 ili na broj 098 316 419.

Katarina Ježina