Home Sport Natjecanje u kajaku i kanuu sutra u Pokupskom

Natjecanje u kajaku i kanuu sutra u Pokupskom

PODIJELITE

Općina Pokupsko bilježit će svoj dan i blagdan Velike Gospe velikom proslavom koja počinje sutra, 14. kolovoza. 21. rođendan općine Pokupsko počet će sutrašnjim natjecanjem u kajaku i kanuu na kojem će nastupiti, uz natjecatelje iz Hrvatske, gosti iz Bosne i Hercegovine i Slovenije. Kajak kanu klub ‘Pokupsko’ osim ovog natjecanja, pripremio je i veliki spust od Lijevih Štefanki do Pokupskog u kojem će sudjelovati razna plovila. Natjecanje će početi u 10 sati.

U večernjim satima Športsko ribolovni klub ‘Šilj’ organizirat će malu školu ribolova za djecu. Mladi ribiči već u ponedjeljak ujutro na natjecanju će moći pokazati što su naučili u ribolovnoj školici.

Kupski-plov-2015-37.jpg

U ponedjeljak, 15. kolovoza u Župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije služit će se sveta misa, a nakon nje na mjesnom groblju ispred središnjeg križa položit će se vijenci i zapaliti svijeće, nakon čega će slijediti sjednica Općinskog vijeća.

Program će se u ponedjeljak nastaviti u športsko-rekreacijskom centru ‘Stari Grad’ turnirima u malom nogometu i odbojci na pijesku. Za dobru zabavu zadužen je Dinacordi-Luna band koji će posjetitelje zabavljati do kasno u noć.