Home Vijesti Naši rock ‘n roll akrobati odlični na svjetskom kupu u Krakovu

Naši rock ‘n roll akrobati odlični na svjetskom kupu u Krakovu

PODIJELITE

Velike sportske manifestacije u akrobatskom rock ‘n’ rollu održane su u ovog vikenda u Poljskoj. Krakow je bio domaćin svjetskog kupa za kategorije children, juveniles, juniors, ali i svjetsko prvenstvo za juniorske formacije. Više od tisuću natjecatelja borilo se za naslov najboljeg, a među njima bili su i članovi SPK Vega.

Vita Tot i Noa Goleš odlično su započeli natjecanje i plasirali se direktno u polufinale u kategoriji Children. Za ulazak u finale nedostajalo im je 0,09 bodova što je toliko malo, ali opet presudno da ovo natjecanje završe na 8. mjesto.

”Ovo nam je treći svjetski kup i svaki put smo sve bolji. Osmo mjesto je super rezultat iako smo se nadali finalu”, ponosno nam je objasnio mali Noa.

Ema Tot i Andrija Fabijančić jedan su od najboljih šest parova koji čine reprezentativnu formaciju Toy story koja je U krakowu sudjelovala na Svjetskom prvenstvu. U jakoj konkurenciji osvojili su visoko četvrto mjesto. Ono što je zanimljivo za ovu formaciju da je čine parovi iz tri kluba (MegaRock, Vega i Buba), ali i jedan ukrajinski par. Glavni kreator formacije je Ana Marija Lilih (MegaRock), a uz nju su tu i Petra Nedelič (Buba) te Tomislav Odžić (Vega).

Drugi dan natjecanja bio je u fokusu za Emu i Andriju i njihovu borbu za što bolji plasman u kategoriji juniorskih parova. Unatoč tome što su ostavili odličan dojam na plesnom podiju, natjecanje su završili na šesnaestom mjestu što je jako dobro obzirom da je Krakow najjače natjecanje u godini.

“Uvijek nas veseli kada članovi Vege sudjeluju na svjetskoj sceni jer na taj način predstavljaju svu ljepotu ovog sporta, ali i ime našeg grada. Upravo zbog toga, pozivamo naše male velikogoričane da im se žele pridruže jer upisi su u tijeku”, poručuju iz SPK Vega.

Za više informacija posjetite www.vega.com.hr ili nazovite 098 95 85 999.