Home Izdvojeno Napeti rasplet 13. kola prve hrvatske odbojkaške lige u Velikoj Gorici

Napeti rasplet 13. kola prve hrvatske odbojkaške lige u Velikoj Gorici

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Odbojkaši Odbojkaškog kluba ‘Gorica’ nisu iskoristili prednost domaćeg terena i ostvarili pobjedu protiv OKM ‘Centrometal’. Trenutačno trećeplasirana momčad odnijela je s gostovanja u Velikoj Gorici dva boda, zahvaljujući petom setu kojeg su dobili rezultatom 16:14. Koliko je susret bio težak najbolje govore rezultati setova 14:25, 25:23, 25:23, 22:25 i 14:16.

U petom setu domaćini su zahvaljujući dobroj igri uspjeli sustići bodovnu razliku koju su gosti ostvarili zahvaljujući dobrom otvaranju seta. Na meč lopti pri rezultatu 14:13 za domaćine, Skorin je pokušao jakim servisom riješiti stvar, ali je lopta završila dvadesetak centimetara u outu. Centrometal kao iskusna momčad odmah je to kaznila i zahvaljujući izvrsnom servisu Bogdanovića te bloku Kurteša upisala pobjedu.

– Iako bodovno od ove utakmice nemamo koristi za nastavak sezone, i mi i oni, pokazali smo da ozbiljno krećemo u nastavak sezone i ostvarivanje što bolje pozicije na tablici za ‘play off’. Mislim da svakako možemo biti zadovoljni našom igrom, osim u prvom setu, kojom smo pokazali koliko možemo. Sljedeći vikend gostujemo na Savi a onda, bez predaha, sa Šibenikom, Mursom i Rovinjom krećemo u bespoštednu borbu za peto i šesto mjesto na tablici. – izjavio je nakon utakmice igrač OK ‘Gorica’ Filip Dumbović.