Home Najave Nakon poraza protiv Furnira Bikovi idu po pobjedu u Zadar

Nakon poraza protiv Furnira Bikovi idu po pobjedu u Zadar

Utakmica se igra u utorak 8. veljače u Sportskoj dvorani Jazine s početkom u 18 sati, a prijenos je na HKS TV-u

PODIJELITE

Utakmica 16. kola HT Premijer lige između Sonik Puntamike i Gorice nije odigrana u siječnju kada je bio redovni termin ove utakmice. Zbog pozitivnih nalaza na korona virus utakmica je prebačena na veljaču i Bikove sada očekuje nadoknada ovog susreta  poslije kojeg će biti jedina ekipa koja ima odigrane sve utakmice dosadašnjeg dijela prvenstva.

Sonik Puntamika je trenutno u negativnoj seriji od četiri poraza i drži fenjer zajedno s ekipama Furnira i Alkara koje imaju po pet pobjeda u HT Premijer ligi.

U sastavu ekipe iz zadarskog Borika ima nekoliko iskusnih pojedinaca koji svakome mogu zagorčati život, a predvode ih kapetan Dino Palčić i nekadašnji Bik Ivan Vučić. U reketu će vrebati Marino Šarlija, a opasni po koš Gorice mogu biti i Luka Tomas, Petar Marić i Marko Prskalo.

Zbog nadoknade utakmice Goričani su opet upali u dosta gust ritam utakmica što s obzirom na povrede i skraćeni roster može stvoriti dosta problema treneru Boži Radošu.

„Nismo imali previše vremena za odmor i pripremu jer nas već u utorak čeka gostovanje u Jazinama protiv Sonika. Važna utakmica za nas kao i za njih. Sonik ima svojih problema, ali to je dobra ekipa koja je sastavljena od 5-6 iskusnih premijerligaških igrača i par talentiranih mladih igrača. Jazine su uvijek neugodan teren za gostujuću ekipu, ali mi idemo u Zadar po pobjedu.” 

Dino Cinac igra svoju prvu sezonu u Velikoj Gorici i velikom energijom uvijek daje poseban impuls svojoj ekipi.

„Idemo dolje motivirani da pokažemo da je ovo u Dubravi bio jedan jako loš dan i da pravim pristupom moramo od prve sekunde pokazati da želimo pobjedu. Puntamičani imaju dosta dobrih i iskusnih igrača kao sto su Marić i Šarlija koje moramo zaustaviti i u ovom ritmu 3 utakmice u 6 dana sa kraćom rotacijom, nadati se pobjedi.”

Utakmica je na rasporedu u utorak 8. veljače s početkom u 18 sati. Igra se u zadarskim Jazinama, a prijenos je na HKS TV-u.