Home Izdvojeno Najbolje košarkašice Hrvatske u posjetu Goričkoj djeci

Najbolje košarkašice Hrvatske u posjetu Goričkoj djeci

PODIJELITE

U sklopu priprema za kvalifikacije za Eurobasket 2017. prošlu je subotu u Veliku Goricu stigla ženska košarkaška reprezentacija Hrvatske. Dobrodošlicu su izabranicama trenera Braslava Turića poželjeli predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Ivan Šuker, glavni tajnik HKS-a Željko Drakšić te Željko Ciglar. Kako bi upotpunile svoj ostanak, danas su posjetile Centar za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, donijele poklone i družile se s djecom s posebnim potrebama.

– Ovoj djeci smo danas ispunili srce, ali i djevojke su bile jako ganute. Ovo im je dalo dodatnu energiju za utakmice koje slijede. Nadam se da ćemo uspjeti promijeniti odnos prema košarci jer su one sjajne osobe i sportašice te zaslužuju drugačiji tretman. – rekao nam je predsjednik HKS-a Ivan Šuker.

Uspješna Iva Ciglar na par dana se vratila u svoj rodni grad i rekla nam par riječi. – Sretna sam što smo u Gorici i nadam se da se i curama sviđa ovdje kao i meni. Utakmice sada ovise o našoj igri i našim zadacima koje ćemo obavljati na terenu. Želimo se vratiti sa dvije pobjede, boriti ćemo se i pobijediti.-najavila je Ciglar.Zenska-kosarkaska-reprezentacija-2.jpg

Najbolje Hrvatske košarkašice ostaju u Gorici još sutra, a nakon toga ih u subotu čeka utakmica protiv Nizozemske koja će biti prva provjera za ovu reprezentaciju. Samo par dana nakon Nizozemske, napadaju Estoniju u Tallinnu.