Home Gospodarstvo Na radionici saznajte kako uspješno predstaviti svoje poslovanje u tri minute

Na radionici saznajte kako uspješno predstaviti svoje poslovanje u tri minute

Predvačica Ivana Radić objasnit će kako se dobro predstaviti pred svojim budućim kupcima ili investitorima u kratkom vremenu

PODIJELITE

Razvojna agencija Velike Gorice poziva na radionicu o predstavljanju ili “pitchu”, odnosno, uspješnom predstavljanju poslovanja unutar tri minute ili kraće. Radionicu će održati Ivana Radić koja navodi da je njen moto ‘Ne budite dobri – budite najbolji!’. “Moj životni cilj je pomoći ljudima da ostvare svoje snove, prepoznaju u čemu su najbolji i tako postanu uspješni.”, navodi Radić.

Za mnoge je poduzetnike od izuzetne važnosti dobro se predstaviti pred svojim budućim kupcima ili investitorima u kratkom vremenu. U marketinškom rječniku “pitch” podrazumijeva kratku promotivnu prezentaciju tvrtke, osobe ili projekta. “Pitch može trajati do 3 minute, a ponekad i samo 20 sekundi ukoliko hodate uz neku osobu dok odlazi po kaput u garderobu s ciljem da napusti skup, a vi se želite kvalitetno predstaviti. Očekuje se  da zainteresirate drugu stranu za vaš projekt, ideju, tvrtku, posao.” objašnjavaju iz VEGORA-e.

Radionica će biti interaktivnog karaktera, a ovo će biti teme:

  • Kako kratko predstaviti sebe, svoj proizvod ili uslugu
  • Koji su najvažniji trikovi u predstavljanju
  • Izvježbat ćemo predstavljanje i naglasiti što je najzanimljivije

Održat će se 18.04.2023. godine s početkom u 10 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica – vijećnica. Prijave su obavezne, a prijaviti se možete OVDJE.