Home Crna Kronika Na meti kradljivaca automobila našli se Golf i Jaguar

Na meti kradljivaca automobila našli se Golf i Jaguar

PODIJELITE

U zadnja dva tjedna na području Velike Gorice ukradena su dva osobna vozila. Prvo vozilo ukradeno tijekom noći s 29. na 30. siječnja. Riječ je o VW Golfu plave boje u vlasništvu Renat a car tvrtke Auto Rent, registracijskih oznaka OS-716- KJ. Vozilo je proizvedeno 2011. godine.

– Ako netko ima saznanja o ovom vozilu ili počiniteljima neka nam se javi. Svima koji nas kontaktiraju jamčimo diskreciju. – rekao je Niko Kuzmanović.

Više sreće u nesreći imala je 57-godišnja vlasnica Jaguara iz Markuševca Turopoljskog koja je tijekom noći s 3. na 4. veljače ostala bez svog limenog ljubimca. No, za razliku od prethodnog slučaja, njezino vozilo vrijedno 10 tisuća eura pronađeno je isti dan na susjednom zagrebačkom području od strane djelatnika VI. policijske postaje u Novom Zagrebu. Vozilo je vlasnici vraćeno neoštećeno. Kradljivac vozila nije pronađen.

PRIPAZITE KOGA PUŠTATE U SVOJE VOZILO

U jutarnjim satima 3. veljače 53-godišnja vozačica tijekom vožnje na relaciji od Siska prema Velikoj Gorici pokupila je autostopera. Tijekom boravka u njezinom vozilu muškarca je iskoristio nepažnju vozačice i iz njezine torbe ukrao novčanik, nakon čega je izašao iz vozila u Vukovini. Novčanik je sutradan pronađen u Kurilovcu i vraćen. Iako je žena ostala bez 300 kuna, dobila je nazad barem svoje dokumente.