Home Kultura Na kazališne daske stiže “Direkt u glavu – komedija za krepat”

Na kazališne daske stiže “Direkt u glavu – komedija za krepat”

Direkt u glavu je crna komedija u kojem iskusni glumci doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituje sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje

PODIJELITE

Ove srijede, 1. ožujka će se u Dvorani Gorica održati pretpremijera predstave “Direkt u glavu – komedija za krepat” koju su režirali i u kojoj glume Borko Perić i Filip Detelić. Autor predstave je Igor Weidlich, a za produkciju je zaslužan B Glad.

“Što da sa svojim životom, odnosno smrću, napravi mrtvi glumac koji se našao pred kazališnom publikom i nekim sumnjivim tipom koji samo postavlja provokativna pitanja, a ne nudi nikakve odgovore?”, pitaju retorički autori.

Direkt u glavu je crna komedija u kojem iskusni glumci doslovno ostavljaju dušu na pozornici te preispituje sve živo i mrtvo, uz salve smijeha i jedinstveno iskustvo za gledatelje. “Koja ih je to tragikomična situacija dovela na daske koje ovog puta život ne znače? Poznati glumac Borna je umro. Nije kremiran i sad je bijesan. Ne zna što se događa i zašto se kao pokojnik našao pred publikom i sumnjivim likom po imenu Franjo. Ono što Bornu muči jest kako je umro i zbog čega? U stvari, zašto je uopće i živio? Koji je smisao svega? Hoće li mu presuditi publika ili neka viša sila?”, opisuju autori.

Cijena ulaznice je 10 EUR/ 75,35 kn, a kupiti se mogu online ili na blagajni POUVG.