Home Vijesti Most predstavio listu za VI. Izbornu jedinicu. Nositelj je Nikola Grmoja

Most predstavio listu za VI. Izbornu jedinicu. Nositelj je Nikola Grmoja

Uz Grmoju na listi su se našli i građanima poznati Velikogoričani, točnije njih šestero

PODIJELITE

Danas su uz riječi “Most raste, događa se nevjerojatna energija i pozitiva oko Mosta”, članovi Most nezavisnih lista predstavili svoju listu za šestu izbornu jedinicu. Nositelj liste bit će njihov politički tajnik, Nikola Grmoja.

Uz Grmoju na listi su se našli i građanima poznati Velikogoričani, točnije njih šestero – koordinator Mosta za Veliku Goricu Damir Slojšek, Ivan Bekavac, Karmen Rak, Lucija Lacković, Tomislav Žunek i Hrvoje Senegović. Na listi su i Luca Gašpar Šako, Mario Božurić, Martina Gudelj, Nikolina Borić, Rajko Delić, Kristijan Anić Kaliger, Manuela Marinović.

Grmoja se obratio javnosti i napomenuo važnost izbora. “Most jako raste, događa se jedna nevjerojatna energija i pozitiva oko Mosta. Mogli ste svjedočiti načinu na koji smo predali naše liste u Hrvatski sabor, gospođe i gospoda iz DIP-a i osoblje Hrvatskog sabora rekli su da nešto ovakvo nisu nikada doživjeli; toliko mladosti, optimizma, energije i pjesme. Hrvatska se budi i vrijeme je za promjene. Ja bih rekao da se bude i Velika Gorica i VI. Izborna jedinica, a ovi ovdje ljudi učinit će da se to na ovim izborima i dogodi.

Javnosti su se obratili i drugi kandidati Ivan Bekavac, liječnik specijalist te Mario Božurić, dragovoljac Domovinskog rata, nezavisni gradski vijećnik Gline i županijski vijećnik Mosta u skupštini SMŽ.