Home Izdvojeno Mladi nogometaši na turniru ”Sportom protiv ovisnosti”

Mladi nogometaši na turniru ”Sportom protiv ovisnosti”

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Danas u 14.30 sati na igralištu NK Meštrica u Gornjoj Lomnici počinje drugi nogometni turnir za djecu pod nazivom ”Sportom protiv ovisnosti”. Na turniru sudjeluju djeca od 11 do 14 godina.

-Bit će 24 ekipe, odnosno 400 djece. Stižu nam nogometaši pioniri Lokomotive, Hrvatskog Dragovoljca, Dinama i drugih klubova iz Zagreba i Zagrebačke županije. – rekao nam je Stanislav Kljutić, predsjednik NK Meštrica koji je i organizator ovog sportskog događaja.

Turnir ”Sportom protiv ovisnosti” traje do kraja mjeseca, 31. kolovza, a cilj mu je, kao što i samo ime kaže, približiti djeci sport i udaljiti ih od bilo kakvih ovisnosti.

-Cilj našeg nogometnog kluba je promicanje, razvitak i unapređenje cjelokupnog sporta i sportske rekreacije na čitavom području Republike Hrvatske i stvaranja pretpostavki i uvjeta za organizirano zadovoljavanje potreba za očuvanjem, poboljšanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja te obogaćivanjem slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima.-rekao je Kljutić.