Home Izdvojeno Mladi Goričan Bruno Banfić pjevao u prepunoj Areni

Mladi Goričan Bruno Banfić pjevao u prepunoj Areni

PODIJELITE

Bez obzira što je za njega natjecanje u televizijskoj glazbenoj emisiji ‘The Voice’ završilo, 18-godišnji Velikogoričanin Bruno Banfić nastavlja nizati svoje uspjehe. Na onom najnovijem pozavidjele bi mu i brojne estradne zvijezde jer je imao priliku nastupati upravo na onom mjestu o kojem pjevači sanjanju: pred prepunom Arenom bio je gost na koncertu Tonyja Cetinskog, koji je ujedno bio i njegov mentor u natjecanju.

Povodom Dana žena, Cetinski je održao veliki koncert, a Bruno Banfić, zajedno s prošlogodišnjim kandidatima Jurom Brkljačom i Alenom Bičevićem, otpjevao je pjesmu ”Za ljubav treba imat’ dušu” te oduševio publiku. Ovakav nastup na samom početku karijere zasigurno je odličan poticaj za dalje.
– Nisam ni u najvećem snu mogao sanjati da ću sa 18 godina pjevati u Areni sa Tonyjem Cetinskim. Htio bih se još jednom htio zahvaliti Tonyju na pruženoj prilici jer ću ovo pamtiti cijeli život. Čestitao bih i svim ostalim izvođačima, a ponajprije Juri i Alenu jer sam prezadovoljan sa našom izvedbom i nije me sram reći da smo rasturili! Suprotno očekivanom, nisam imao ni malo treme te sam se popeo na tu pozornicu i sto posto uživao u trenutku i neću nikada zaboraviti taj osjećaj kada gotovo 15 000 ljudi pjeva uz nas. – rekao nam je Bruno.

BANFIC Bruno 1754 0007Bruno je svoju karijeru započeo još 2011.godine, kada se pridružio velikogoričkom bendu ‘Ritam ulice’, koji je nedavno objavio svoju prvu autorsku pjesmu ‘Ples u tami’. Isprva je u bendu svirao samo gitaru, no, s vremenom je počeo i pjevati. Danas bend nastupa na brojnim gradskim događanjima, a broj obožavatelja sve je veći.

Bruno je učenik 4. razreda Hotelijersko-turisičke škole u Zagrebu, a ljubav prema glazbi gaji još od malih nogu. Klasičnu gitaru dobio je od bake i djeda za 7. rođendan, a prva pjesma koju je naučio svirati bila je ”Knocking on heavens door”. Pjesmu ga je naučio svirati otac, a i danas je rado izvodi.

bruno banfić1U glazbenoj emisiji ”The Voice”, Tony i Indira prepoznali su njegov talent na audiciji dok je pjevao pjesmu ”Lonely boy”, a on se odlučio za Tonyjev tim. Međutim, ispao je u dvoboju pjevajući pjesmu ”Anđeo u tebi”, no ispadanje nije doživio kao poraz jer natjecanje smatra lijepim iskustvom na kojem je sklopio brojna prijateljstva.

U njegovim nastupima i bavljenju glazbom veliku mu podršku pruža obitelj koja je, uz prijatelje, iznimno ponosna na njega. – Oduvijek je bio odličan i puno se očekivalo od njegovog talenta, ali ovo, s 18 godina, neočekivano je velik uspjeh. Svi smo jako ponosni! – rekao nam je njegov brat Filip.

Pred ovim mladim glazbenikom još je puno godina, a mi mu želimo mnogo uspjeha u nastavku karijere.

Kako je to izgledalo u Areni, možete pogledati OVDJE.

Foto: Facebook, službene fotografije