Home Gospodarstvo Milijun kuna poduzetnicima u turizmu

Milijun kuna poduzetnicima u turizmu

Do 15. srpnja otvoren je milijun kuna vrijedan natječaj Zagrebačke županije za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu

PODIJELITE
foto: Facebook/Etno naselje Novo ČIče

Do 15. srpnja otvoren je milijun kuna vrijedan natječaj Zagrebačke županije za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima u turizmu.

Korisnici sredstava mogu biti trgovačka društva, ustanove, zadruge i obrti subjekti malog gospodarstva koji se bave turizmom i žele povećati standard i kvalitetu usluge i ponudu u već postojećim hotelima, kampovima i ostalim ugostiteljskim objektima za smještaj poput hostela, planinarskih i lovačkih domova itd.

Bespovratna sredstva se dodjeljuju za obnovu i opremanje smještajnih jedinca te razvoj i unapređenje dodatnih sadržaja poput bazena, wellnessa i drugih rekreacijskih, sportskih i zabavnih sadržaja.

Sufinancirati se mogu troškovi koji se odnose na radove, opremu i usluge za projekt koji se prijavljuje, a maksimalni iznos potpore koji pojedini korisnih može dobiti iznosi do 100.000 kuna odnosno do 60 posto prihvatljivih troškova pri čemu je važno istaknuti da investicija mora iznositi minimalno 75.000 kuna.

Više informacija kao i potrebnu dokumentaciju potražite OVDJE.