Home Izdvojeno Milan Krilić pristupio HSP-u

Milan Krilić pristupio HSP-u

PODIJELITE
Bivši gradonačelnik Velike Gorice (1997-2001) i donedavni glavni tajnik Autohtone hrvatske seljačke stranke Milan Krilić, sinoć je u nazočnosti vodstva velikogoričke podružnice Hrvatske stranke prava ”Mladen Amstrong Grof”, potpisao pristupnicu u članstvo najstarije hrvatske političke stranke.
Tim se činom gospodin Krilić vratio u okrilje pravaške podružnice čiji je bio i suosnivač početkom devedesetih, uz legendarnog prvog predsjednika podružnice čije ime ona danas nosi.
Njegov povratak pravaštvu pozdravili su svi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora podružnice na čelu s predsjednikom Lucijanom Maslaćem i tajnikom Ivicom Gašparom.hspvg_15.sjednica 011
-Nismo mogli ni poželjeti boljeg političkog suradnika od gospodina Krilića čije će nam prebogato znanje i iskustvo biti od velike pomoći u narednom periodu, a poglavito sada, uoči predstojećih parlamentarnih izbora. Milana poznajem kao vrsnog poznavatelja političkih prilika na području Turopolja ali i mnogo šire. Vjerujem da će njegovim angažmanom na pravaškoj sceni puno dobiti i stranka u cjelini ali i nedavno osnovana koalicija SPREMNI, koju u našoj 6. izbornoj jedinici predvodi Milanov dugogodišnji suradnik i prijatelj, također član HSP-a, Branko Borković Mladi Jastreb. – rekao je predsjednik podružnice HSP-a Lucijan Maslać.