Home Izdvojeno Maraton klub od Zajednice športskih udruga grada traži veću financijsku podršku

Maraton klub od Zajednice športskih udruga grada traži veću financijsku podršku

PODIJELITE

Maraton klub Velika Gorica na 23. Turopoljskoj utrci prikupio je preko pet stotina potpisa, a isto toliko građana tijekom ovoga tjedna dalo je podršku Klubu na štandu na kojem prikupljaju potpise podrške. Iz Kluba ističu kako potpisima podrške žele ukazati na probleme financiranja treninga i natjecanja radi 60% smanjenja sredstava za te aktivnosti od strane Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Autotim

maraton-potpisi

– Prikupljenim potpisima podrške obratit ćemo se gradonačelniku Draženu Barišiću kako bi dobio uvid u situaciju raspodjele gradskih novaca za šport i pomogao u pronalaženju riješena kako pokriti dugovanja ostalih iza Turpoljske utrke, radi potpunog ukidanja financijske potpore trci od strane Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice – stoji u priopćenju Maraton kluba Velika Gorica, koji građane i dalje poziva da im svojim potpisom pruže podršku.

– Pozivamo sve građane da nam pomognu svojim potpisom podrške i još bitnije uključivanjem u aktivnosti Kluba po njihovoj mjeri: kros ligu utorkom u 18h na pisti ZTZ-a, atletsku školu za djecu srijedom i petkom u 18h u novoj športskoj dvorani ili škole trčanja za odrasle ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19:45 na ŠRC Velika Gorica (stadion Radnik). Nastup na kros ligi je u potpunosti besplatan, dok je nova cijena treninga 150kn/mj, pri čemu se obvezujemo cijenu vratiti na prijašnju od 100kn/mj po povratku sufinanciranja od strane Zajednice športskih udruga grada Velika Gorice – kažu iz Maraton kluba.