Home Izdvojeno Legacy ponovo u akciji! Kupite pincu, gin, donirajte i pomognite baki Ankici

Legacy ponovo u akciji! Kupite pincu, gin, donirajte i pomognite baki Ankici

PODIJELITE

Već smo pisali o tome kako su velikogorički humanitarci, VG Legacy uspjeli 86-godišnjoj baki Ankici osigurati krov nad glavom, novi dom, a akcija ide dalje.

Već sutra, u subotu, 3.travnja od 10:15 sati bit će ispred Kluba 100. U akciji “Dom je tamo gdje je srce” ponovo će prikupljati novac za baku Ankicu kako bi joj opremili kontejner posuđem, posteljinom i svime potrebnim za useljenje.

Evo što će ponuditi:

“Zahvaljujući našim donatorima i vrijednim ručicama Mini Legacy frendova u zamjenu za donacije u ponudi ćemo imati paketiće sa ginom naših prijatelja iz Old Pilot’s Gin, AZENA i Biljarica mirisni suveniri kozmetičke proizvode, “Cvita Bella” prirodni sapuni, “Dora” ručno rađene narukvice, slikovnice našeg sugrađanina Tomislava “Lukasova plesna pustolovina”. Naravno, Uskrs je, pa smo od našeg dragog gospodina Ramadanaja dobili i svježe, fine pince koje mogu postati vaše. Svaki paketić dolazi sa privjeskom za ključeve koje su radili naši Mini Legacy frendovi za prikupljanje donacija za baku Ankicu”, stoji na Facebooku VG Legacyja.

Početak radova kod bake Ankice planiran je 10.travnja, a da bi dom što bolje opremili – pridružite im se sutra. Iz udruge mole građane da se pridržavaju epidemioloških mjera. “Pitajte naše volontere da vam dodaju što želite i suzdržite se, što je više moguće, od dodirivanja artikala koji će biti izloženi. Vidimo se sutra”, poručuju naši vrijedni humanitarci.