Home Sport Kristijan Lovrić prvi igrač HNK Gorice koji će se pridružiti Vatrenima

Kristijan Lovrić prvi igrač HNK Gorice koji će se pridružiti Vatrenima

PODIJELITE
Foto: HNK Gorica / Facebook

Hrvatski nogometni klub Gorica objavio je odličnu vijest. Kristijan Lovrić postao je prvi igrač HNK Gorice koji će se pridružiti Vatrenima, nakon što je izbornik Zlatko Dalić aktivirao pretpoziv.

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. otvorit će gostovanjem u Ljubljani protiv Slovenije 24. ožujka, a preostala dva susreta igrat će se u Rijeci, 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.

Kristijan Lovrić iz Ogulina rođen je 1995. godine gdje je i započeo svoje prve nogometne korake. U mlađim kategorijama je nastupao još za NK Karlovac. Svoju profesionalnu karijeru je započeo van granica Hrvatske, u slovenskom klubu NK Bela Krajina. Nakon samo jedne sezone provedene u Sloveniji, Lovrić se odlučio vratiti u svoj rodni grad i matični klub, Ogulin. U 2015. godini, potpisao je za zagrebački klub Kustošiju. Tamo je u dvije sezone briljirao i osigurao si transfer u prvoligaški klub Lokomotivu.

Za HNK Goricu potpisao je 2018. godine. Nakon odličnih igara u klubu iz Velike Gorice, povezivalo ga se sa mnogim hrvatskim i europskim klubovima. No, on je odlučio produžiti vjernost Gorici do 2023. godine.