Home Izdvojeno Bojan Jambrošić i Mejaši pozvali na koncert “Srcu reci, pomozi djeci”

Bojan Jambrošić i Mejaši pozvali na koncert “Srcu reci, pomozi djeci”

PODIJELITE

Humanitarni koncert “Srcu reci, pomozi djeci” za obnovu zapuštene i derutne stare kuće u dvorištu Centra za odgoj i obrazovanje okupit će na stadionu NK Radnik u srijedu, 11. lipnja, u 20 sati hrvatske humanitarne zvijezde. Adastra, Begini, Bojan Jambrošić, Crvena jabuka, Gazde, Ivan Zak, Mejaši, Teška industrija i Željko Bebek samo su neki od 15 izvođača koji će nastupiti za pomoć djeci i mladima s intelektualnim teškoćama.

press-koncert-centar (4)– Želimo jedan naš zapušteni, samostojeći objekt pretvoriti u jednu stambenu zajednicu kako bi se naši korisnici mogli aktivno uključiti u sve sfere šire društvene zajednice. Smisao je da se naši korisnici, osim rehabilitacije, i osposobe za kasniji samostalan život i rad, bez obzira na sve teškoće koje  imaju – rekao je Zvonko Katalinić, ravnatelj Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica.

U renoviranoj kući osobe s intelektualnim teškoćama naučile bi vještine potrebne za samostalno življenje, kao što su čišćenje, peglanje i kuhanje, a to bi bio i dom odraslim osobama s intelektualnim teškoćama.

– Hvala svim koji su se odazvali na ovaj humanitarni koncert. Dali su svoj prilog i svoje srce – kratko je poručila organizatorica koncerta Sandra Zgurić.

“BIT ĆE SUPER ATMOSFERA I DOBRA GLAZBA”

– Mi izvođači na koncertu ćemo dati svoj maksimum da zabavimo publiku, da bude veselo i lijepo svima. Moram priznati da mi je jako drago što me organizatorica pozvala da budem dio ove velike priče i mislim da mi je bila dovoljna jedna sekunda da kažem “da” i nastupim ovdje. Bit će super atmosfera i glazba – poručio je pjevač Bojan Jambrošić.press-koncert-centar (6)

 

Ravnatelj Centra, Zvonko Katalinić, priznao je kako nije očekivao toliki odaziv izvođača, ali zahvalan je svima što su podržali akciju i zahvalio suradnicima, djelatnicima i roditeljima koji ga svo vrijeme ohrabruju.

press-koncert-centar (5)– Meni je jako drago da sam uključen u ovu lijepu humanitarnu akciju, pogotovo kad se radi o djeci kojoj je potrebna pomoć. I užasno mi je drago kad se putem dobre volje uspije uključiti ovoliko ljudi. Mislim da ćemo u srijedu zapaliti stadion i Veliku Goricu – istaknuo je voditelj Frano Domitrović.

Nikola Bosilj iz grupe Mejaši kazao je kako, unazad par mjeseci, svaki tjedan nastupaju na humanitarnim koncertima, a odazivaju se najviše što mogu jer ljudima treba pomoć.

– Velik je odaziv na te koncerte, pa ne sumnjam da će biti i na ovaj. Mi ćemo dati maksimum od sebe i napraviti atmosferu žarku i ludu – kazao je Nikola Bosilj.