Home Izdvojeno “Klopa, cuga i luđaci” večeras u kinu Gorica

“Klopa, cuga i luđaci” večeras u kinu Gorica

Odaberite jeste li za vraćanje u djetinjstvo uz animiranu priču o princu ili za malo smijeha uz komediju

PODIJELITE

Večeras u kinu Gorica imate priliku pogledati dva filma – “Klopa, cuga i luđaci” te “Putovanje jednog princa”. Na vama je samo da odaberete jeste li za vraćanje u djetinjstvo uz animiranu priču o princu ili za malo smijeha uz komediju.

Klopa, cuga i luđaci; 20:30 sati

Uloge: Malin Akerman, Kat Dennings, Jane Seymour, Aisha Tyler, Christine Taylor

Abby se raduje mirnom i opuštenom Danu zahvalnosti koji će provesti sa svojom najboljom prijateljicom Molly. No, planovi za mirnu večer s puretinom ubrzo odlaze k vragu kada im se pridružuju novi Mollyin dečko i njezina osebujna majka. Ako na to dodamo i par nepozvanih gostiju koji se pojavljuju na večeri, uključujući Mollynu staru ljubav koji je ujedno i šaman te veseli gey trojac, večera će se pretvoriti u zabavu koja će se dugo pamtiti.

Putovanje jednog princa, 18 sati

Stari majmunski princ budi se na nepoznatoj obali na koju se nasukao nakon nesreće. Pronalazi ga mladi Tom čiji mu roditelji pružaju utočište. Oni su znanstvenici u egzilu. Naime, njihova ih je zajednica protjerala jer su se usudili vjerovati da postoje i druge majmunske civilizacije. Uz Tomovu pomoć, Princ s velikim zanimanjem upoznaje taj neobičan svijet i njegovo rigidno društvo.