Home Kultura KLIKNI I POKUPI Evo kako do željenog naslova iz knjižnice u par...

KLIKNI I POKUPI Evo kako do željenog naslova iz knjižnice u par koraka

Koliko ste puta 'zapikirali' neku knjigu, no uvijek vas netko preduhitri? Iz Gradske knjižnice dodatno su olakšali ove slatke brige knjigoljubaca, tako što su uveli opciju 'Klikni i pokupi'

PODIJELITE

Koliko ste puta ‘zapikirali’ neku knjigu, no uvijek vas netko preduhitri? Iz Gradske knjižnice dodatno su olakšali ove slatke brige knjigoljubaca, tako što su uveli opciju ‘Klikni i pokupi’.

Objasnili su i kako provjeriti dostupnost ali i kako se predbilježiti za željeni naslov.

– Pregledajte na našem katalogu ponudu knjiga, pronađite što vas zanima, naručite, pošaljite Upit o statusu građe i pokupite u knjižnici. Za prijavu u Katalog i slanje Upita o statusu građe potreban vam je PIN koji zatražite telefonom, e-mailom  odabranog odjela (Središnji odjel za odrasle, Dječji odjel ili Knjižnica Galženica) ili u knjižnici – objasnili su.

Kada dobijete potvrdni mail iz knjižnice, knjige su spremne za preuzimanje

Korisne kontakte odjela možete pronaći OVDJE, a online Katalogu možete pristupiti OVDJE.  Popis željenih knjiga možete poslati i na e-mail odabranog odjela (Središnji odjel za odrasle, Dječji odjel ili Knjižnica Galženica), a potvrdni e-mail za preuzimanje stiže vam čim knjige budu pripremljene.

Detaljne Upute za naručivanje knjiga pronađite na poveznici.