Home Izdvojeno Josip Sesar i KK Gorica razilaze se nakon nekoliko godina uspješne suradnje

Josip Sesar i KK Gorica razilaze se nakon nekoliko godina uspješne suradnje

Ekipu KK Gorice privremeno će, do nove odluke vodstva Kluba, voditi Bože Radoš i Mladen Starčević

PODIJELITE
Foto: Dragana Stjepanović/KK Gorica/PR

Pod vodstvom trenera Sesara momčad KK Gorica ostvarila je značajne uspjehe u hrvatskom prvenstvu, a kao iskorak košarkaši Gorice nastupali su uspješno i u međunarodnim natjecanjima regionalne ABA 2 lige te Alpe Adria Cup-u ove sezone. Sesar se momčadi Gorice pridružio 2015. godine. Posljednjih šest godina vodio je velikogoričku košarkašku momčad kao glavni trener, te je zajedno s klubom izborio najveće uspjehe u klupskoj povijesti.

– Na osobni zahtjev trenera Sesara, ponukan osobnim obiteljskim razlozima, došlo je do sporazumnog prekida dugogodišnje suradnje između Kluba i trenera Sesara. Nemamo dovoljno riječi zahvale Josipu na svemu šta je učinio za naš Klub. Pod njegovim vodstvom ostvareni su najveći uspjesi Gorice! Iskreno se nadamo nekom ponovnom susretu u bliskoj budućnosti – izjavio je sportski direktor Gorice Ljubo Prgomet.

Ekipu KK Gorice privremeno će, do nove odluke vodstva Kluba, voditi Bože Radoš i Mladen Starčević. Vodstvo KK Gorica Josipu Sesaru želi puno sreće u privatnom životu te uspjeha u profesionalnom radu kada se za to ostvare uvjeti. Vrata KK Gorice uvijek će mu ostati otvorena.