Home Crna Kronika Još jedna pljačka benzinske u Velikoj Mlaki

Još jedna pljačka benzinske u Velikoj Mlaki

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Tek je prošlo mjesec dana od zadnje pljačke Inine benzinske postaje u Velikoj Mlaki kad se ista ponovno našla na meti lopova. U ponedjeljak, 22. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u benzinsku postaju oko 1.30 sati i otuđio šteke cigareta. Šteta je nekoliko tisuća kuna.

U Dobrilinoj ulici 20. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u stan tako što je polomio cilindrični uložak brave, doznajemo od policije. Nakon što je ispremetao stvari u stanu, odustao je od daljnje namjere te je otišao iz stana u nepoznati smjer.

S plijenom je pak pobjegao lopov u Markuševcu Turopoljskom. Ondje je naime provaljeno u obiteljsku kuću s 24. na 25. kolovoza. Ukradeni su zlatni nakite te gotovina u kunama i eurima, a šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Kurilovcu je provaljeno u trgovinu u noći s 23. na 24. kolovoza od 21.30 do 6 sati. Jedan ili više nepoznatih počinitelja obili su vrata te iz trgovine odnijeli cigarete i cigare pričinivši štetu od nekoliko tisuća kuna.

Vrata su uništena i na jednom ugostiteljskom objektu na Trgu Kralja Petra Krešimira. Tijekom noći s 18. na 19. kolovoza nepoznati počinitelj razbio je staklo na vratima objekta na Tržnom centru, ušao, prekopao po stvarima te ukrao tri novčanika, a šteta je nekoliko stotina kuna.